-
Logo
* Zaloguj   * Zarejestruj

Ostatnia wizyta:
Teraz jest 8 wrz 2010, \2010 00:49
Zobacz wątki bez odpowiedzi
Zobacz aktywne wątki

Autor Wiadomość
 Tytuł: Komentarze moderowane...
PostNapisane: 20 lip 2009, \2009 16:19 

Witam !
Adminie i bardzo dobrze zrobiłeś, że komentarze są moderowane. Aż mi się szkoda Ciebie zrobiło jak na ciebie najeżdżali. Mają informacje podane na tacy i jest im źle, ludzie opamiętajcie się trochę. Chłopak młody, ambitny, dużo umie z tego co wiem, nie wiele brakuje mu do profesjonalnego dziennikarza/fotoreportera. Ktoś się stara, to najlepiej jest mu dogryzać, naśmiewać się(zazdrość niektórych pożera), ludzie przemyślcie swoje zachowanie. Gdzie wam tak wszystko dokładnie napiszą jak nie tu??? No proszę cwaniacy teraz możecie pokazać swoją ubogą inteligencje??? Nigdzie, ten portal/serwis przebija nawet te portale co są w Gorlicach, ja informacje czerpię tylko z niego. Adminie, według mnie powinieneś zostawić moderowanie komentarzy, bo niektóre że tak się wyrażę \"patafiany\" tylko umieją kogoś wyśmiać i obrazić, po prostu jesteście żałośni. Młody(Damian), nie przejmuj się ludźmi o ubogiej inteligencji tylko rób swoje, a daleko zajdziesz. Według mnie to powinieneś dostać nagrodę za promowanie naszej Gminy, bo z tego co widzę promujesz ją gdzie się da i dobrze(Co do nagrody to jestem ciekaw czy Wójt będzie na tyle życzliwy i nagrodzi tego człowieka???). Także kończąc, Moszczenicy i nie tylko idźcie po rozum do głowy za nim będzie za późno, bo portal jest na bardzo wysokim poziomie i dostarcza nam rzetelnych/konkretnych informacji.

Pozdrawiam !!!

Tytuł: Re: Komentarze moderowane...
PostNapisane: 20 lip 2009, \2009 20:27 

Słuszna decyzja bo niektórzy nie umieją docenić tego co mają a wydaje się im że są najmądrzejsi a co pokazują skromność swojego umysłu. Portal jest na wysokim poziomie i widać że coraz więcej użytkowników go odwiedza.Czarne owce są wszędzie i tu też,dlatego Damian nie zwracaj na nich uwagi i rób swoje razem z ojcem i kolegami bo tak jak napisał \"zlosliwy\" przebijacie portale gorlickie.

Tytuł: Re: Komentarze moderowane...
PostNapisane: 2 sty 2010, \2009 19:24 
Administrator

Dzięki wam za ciepłe słowa, bo bardzo się mi przydają. Co do moderowania komentarzy to zostało wprowadzone po to by uniknąć wulgaryzmów i obrażania innych osób. Do tego że wiele osób ubliża mi publicznie zdążyłem się przyzwyczaić, i niech mówią co chcą ja będę robił swoje. Śmieszy mnie troszkę to, że ubliżają mi i całej redakcji serwisu, a sami nic nie pokażą, jak wspomniałem w artykule na rocznice serwisu, każdy może się zarejestrować i napisać swojego newsa. Chcemy wprowadzić opcję że użytkownik zarejestrowany nie będzie musiał czekać na publikacje komentarza.

Pozdrawiam - Damian Markowicz!