|
Witam ! Adminie i bardzo dobrze zrobiłeś, że komentarze są moderowane. Aż mi się szkoda Ciebie zrobiło jak na ciebie najeżdżali. Mają informacje podane na tacy i jest im źle, ludzie opamiętajcie się trochę. Chłopak młody, ambitny, dużo umie z tego co wiem, nie wiele brakuje mu do profesjonalnego dziennikarza/fotoreportera. Ktoś się stara, to najlepiej jest mu dogryzać, naśmiewać się(zazdrość niektórych pożera), ludzie przemyślcie swoje zachowanie. Gdzie wam tak wszystko dokładnie napiszą jak nie tu??? No proszę cwaniacy teraz możecie pokazać swoją ubogą inteligencje??? Nigdzie, ten portal/serwis przebija nawet te portale co są w Gorlicach, ja informacje czerpię tylko z niego. Adminie, według mnie powinieneś zostawić moderowanie komentarzy, bo niektóre że tak się wyrażę \"patafiany\" tylko umieją kogoś wyśmiać i obrazić, po prostu jesteście żałośni. Młody(Damian), nie przejmuj się ludźmi o ubogiej inteligencji tylko rób swoje, a daleko zajdziesz. Według mnie to powinieneś dostać nagrodę za promowanie naszej Gminy, bo z tego co widzę promujesz ją gdzie się da i dobrze(Co do nagrody to jestem ciekaw czy Wójt będzie na tyle życzliwy i nagrodzi tego człowieka???). Także kończąc, Moszczenicy i nie tylko idźcie po rozum do głowy za nim będzie za późno, bo portal jest na bardzo wysokim poziomie i dostarcza nam rzetelnych/konkretnych informacji.
Pozdrawiam !!!
|