-
Logo
* Zaloguj   * Zarejestruj

Ostatnia wizyta:
Teraz jest 8 wrz 2010, \2010 01:22
Zobacz wątki bez odpowiedzi
Zobacz aktywne wątki

Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowa odsłona...
PostNapisane: 2 sty 2010, \2009 19:46 
Administrator

Drodzy czytelnicy portalu Moszczenica Info, jak widać równo z Sylwestrem oddaliśmy wam nową odsłonę serwisu. Jak wiemy \'nikt taki się nie narodził by każdemu dogodził\', więc portal jest cały czas w fazie \'udoskonaleń\', przejdę do rzeczy: czytelnicy proszę was byście podsunęli nam jakieś pomysły które udoskonaliły by nasz serwis. Od niedawna zostało wprowadzone logowanie, każdy może napisać newsa/zdać relację z jakiegoś wydarzenia. Po zalogowaniu każdy ma parę funkcji więcej, m.in. może dodać swój awatar. Wkrótce każdy zalogowany użytkownik będzie mógł popisać sobie na czacie on-line, także nie będzie musiał czekać na moderacje komentarza. Jak też można zobaczyć powoli ruszyły na Materiały Video(taka mini Moszczenica InfoTV), będziemy chcieli wam dogodzić byście nie musieli czytać artykułów, lecz byście mogli wszystko obejrzeć na filmie. Cały czas poszukujemy redaktorów, którzy mają trochę wolnego czasu i mogli by pomóc za darmo, bo nawet ja na portalu nie zarabiam, chodź niektórzy i takie plotki rozsiewają że mam z tego nie wiadomo jakie pieniądze, od razu uświadamiam, ze Moszczenica Info to moje hobby z którego nie mam zysków materialnych! Trochę się rozpisałem...

Czekam na wasze pomysły, propozycje!

Tytuł: Re: Nowa odsłona...
PostNapisane: 3 sty 2010, \2009 21:11 

Portal super,zaglądam tu w każdy dzień. Życzę powodzenia w Nowym Roku.

PostNapisane: 3 sty 2010, \2009 21:27 

Ogólnie wszystko że tak powiem: zajebiście! Fajnie by było żeby każdy user miał galerię zdjęć tak jak na n-k no ale np: 4 fotki max. Przydał by się też system ogłoszeń by każdy mógł dodać że sprzeda czy kupi lub zamieni. Ale po za tym wszystko jest pięknie. A jeśli chodzi o logo to jest wypas bo tamto z łapkami mi się nie podobało.

Pozdrawiam!

PostNapisane: 13 mar 2010, \2010 23:37 
Administrator

"zlosliwy", co do systemu ogłoszeń to mamy takie serwisy jak: oferty.gorlice.pl czy też ogloszenia-gorlice.pl

W dodatku dla ułatwienia zrobiłem na forum działy ogłoszeniowe, także też można coś sprzedać, kupić, zamienić lub oddać. Jak wspomniałem wcześniej, mamy serwisy, mamy forum więc na portalu system ogłoszeniowy nie jest potrzebny.

Pozdrawiam - D.Markowicz / Redaktor Naczelny