|
Drodzy czytelnicy portalu Moszczenica Info, jak widać równo z Sylwestrem oddaliśmy wam nową odsłonę serwisu. Jak wiemy \'nikt taki się nie narodził by każdemu dogodził\', więc portal jest cały czas w fazie \'udoskonaleń\', przejdę do rzeczy: czytelnicy proszę was byście podsunęli nam jakieś pomysły które udoskonaliły by nasz serwis. Od niedawna zostało wprowadzone logowanie, każdy może napisać newsa/zdać relację z jakiegoś wydarzenia. Po zalogowaniu każdy ma parę funkcji więcej, m.in. może dodać swój awatar. Wkrótce każdy zalogowany użytkownik będzie mógł popisać sobie na czacie on-line, także nie będzie musiał czekać na moderacje komentarza. Jak też można zobaczyć powoli ruszyły na Materiały Video(taka mini Moszczenica InfoTV), będziemy chcieli wam dogodzić byście nie musieli czytać artykułów, lecz byście mogli wszystko obejrzeć na filmie. Cały czas poszukujemy redaktorów, którzy mają trochę wolnego czasu i mogli by pomóc za darmo, bo nawet ja na portalu nie zarabiam, chodź niektórzy i takie plotki rozsiewają że mam z tego nie wiadomo jakie pieniądze, od razu uświadamiam, ze Moszczenica Info to moje hobby z którego nie mam zysków materialnych! Trochę się rozpisałem...
Czekam na wasze pomysły, propozycje!
|